22 februarie 2013

21 februarie 2013

Un nou experiment

A sosit vremea unui nou experiment, ma simt bine in pozitia de cobai, mereu mi-a placut :P

Nu stiu daca toata lumea a auzit de Astaxanthin, dar este un antioxidant foarte popular in ziua de azi, apar din ce in ce mai multe articole care ii lauda beneficiile si capacitatea enorma pe care o are in a combate daunele provocate de radicalii liberi. Pentru a avea o imagine mai buna de asamblu, puteti viziona filmuletul de mai jos.



Deja de cateva luni ma tot batea gandul sa o incerc, evident din surse sigure si naturate, adica din alge marine. Zis si facut, luni mi-a ajuns in sfarsit un flacon cu 60 de comprimate, 4mg, se ia 1 pe zi.

Acesta este jurnalul meu de pana acum:
- luni, nicio schimbare aparenta
- marti, nu am simtit nicio imbunatatire
- miercuri, parca tot nimic
- joi, inca nimic. Colac peste pupaza, am facut o intidere minunata la soldul drept luni la sala, de am crezut ca lesin de durere, si azi s-a manifestat din nou. Saracul meu picior e blocat; evident ca ma incapatanez sa merg la sala cat mai des, si daca ma doare, si daca mi se blocheaza piciorul :P Stiu ca nu e bine, toata lumea ma cearta, ba sa-mi fac analizele, ba ca ma nenorocesc, ba ca ma dezintegrez. Frumos, nu? Asa se intampla daca incerci sa duci o viata cat de cat sanatoasa, mancand cat ma natural si facand multa miscare. Tot nu e bine! Cum apare o mica imperfectiune, o mica problema, hop, toti sar pe capul tau si te critica!

OK, sa revenim la subiect. Pana acum nu simt niciun efect benefic datorat Astaxantinei, dar se pare ca dureaza cam 2 saptamani pana "isi da drumul". Voi mai scrie din cand in cand daca se va intampla o minune si voi incepe sa radiez de sanatate datorita ei :o) Sa ramanem optimisti.